IECV-H | Hp | RHp Αντλίες Θερμότητας Monoblock 10kW - 750kW

Για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους

100x100nb

IECV-H Ψύξη - Θέρμανση

H βασική σειρά αντλιών θερμότητας Inventive Energy, η κλασική αντλία θερμότητας για Ψύξη – Θέρμανση

Η ιδανική λύση για τις εγκαταστάσεις με προεγκατεστημένο ηλιακό. Με αυτή την σειρά αντλιών θερμότητας πέρα από Ψύξη – Θέρμανση παρέχεται και ΖΝΧ κατά την λειτουργία της θέρμανσης. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του 2ου εναλλάκτη ο οποίος είναι ενσωματωμένος στην μονάδα.

IECV-Hp Ψύξη - Θέρμανση - ΖΝΧ(σε λειτουργία θέρμανσης)

IECV-RHp Ψύξη - Θέρμανση - Ανάκτηση - ΖΝΧ

Η πιο προηγμένη σειρά αντλιών θερμότητας, επιτυγχάνει την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας μέσω του συστήματος ανάκτησης θερμότητας. Οι μονάδες IECV-RHp είναι σχεδιασμένες ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες σε ΖΝΧ μέσω της ανάκτησης (σε λειτουργία ψύξης). Με την σειρά IECV-RHp γίνεται πλέον περιττή η χρήση ηλιακών συστημάτων, εξοικονομώντας χρήματα και χώρο στην εγκατάσταση. Κατά την λειτουργία της θέρμανσης η παραγωγή ΖΝΧ πραγματοποιείται όπως και στην σειρά IECV-Hp, μέσω 2ου εναλλάκτη που βρίσκεται ενσωματωμένος στην μονάδα.

Plug and play

Το μόνο που χρειάζεται είναι η σύνδεση με το δίκτυο. Όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα βρίσκονται εγκατεστημένα εντός της μονάδας. Καταργούνται πλήρως τα μηχανοστάσια – μηδενικό κόστος εγκατάστασης!

Τεχνολογία απευθείας παραγωγής ΖΝΧ Χωρίς μπόιλερ

Μέγιστη οικονομία με άφθονο ΖΝΧ

Σε αντίθεση με τις κοινές αντλίες θερμότητας, η παραγωγή ΖΝΧ γίνεται σε πραγματικό χρόνο, δηλαδή το νερό θερμαίνεται όποτε υπάρχει ζήτηση και παρέχεται απευθείας στον χρήστη χωρίς να μεσολαβεί δοχείο αποθήκευσης. Η μονάδα έχει την δυνατότητα να παρέχει απευθείας ΖΝΧ σε θερμοκρασίες έως και 68°C. Αυτός ο τρόπος λειτουργίας επιτυγχάνεται μέσα από τον 2ο ειδικό tube in shell χάλκινο εναλλάκτη που βρίσκεται ενσωματωμένος στην μονάδα. Με την τεχνολογία απευθείας Παραγωγής ΖΝΧ επιτυγχάνουμε πολύ υψηλότερο ενεργειακό βαθμό απόδοσης, εξοικονόμηση χώρου αφού δεν απαιτείται μπόιλερ/μηχανοστάσιο και παράλληλα παρέχουμε άφθονο ΖΝΧ στον χρήστη.

Μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας Ενεργειακή κλάση Α+++

Ενεργειακες ετικέτες IMG

Επιπλέον πλεονεκτήματα

  • Full Inverter 
  • Monoblock
  • Ενσωματωμένο μηχανοστάσιο και αντικραδασμικά πέλματα
  • Απομακρυσμένος έλεγχος (WiFi/Επιτοίχιος θερμοστάτης χώρου)
  • Βαφή boatlac για αυξημένη αντοχή σε υφάλμυρο περιβάλλον
  • Προστατευτικό εναλλάκτη
  • Εγγύηση 5 έτη για τα μηχανικά μέρα & 3 για τα ηλεκτρικά

Αίτημα προσφοράς

Συμπληρώστε το email σας και κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας.

Αντλίες θερμότητας – Συμπυκνωτικές μονάδες – Συστήματα Inverter

Scroll to Top